S’anuncia un nou equip a la TARDIS

D’esquerra a dreta: Yasmin (Mandip Gill), Graham (Bradley Walsh), Tretzè Doctor (Jodie Whittaker) i Ryan (Tosin Cole)

La BBC anuncia un nou equip d’actors que compartiran pantalla a la Sèrie 11 de Doctor Who amb la nova Doctora, Jodie Whittaker.

Els actors britànics Bradley Walsh, Tosin Cole i Mandip Gill s’incorporaran com a nous actors regulars i com a companys de la primera encarnació femenina del Doctor, en una nova era comandada per Chris Chibnall.

Ja existien alguns rumors que situaven Bradley Walsh com a nou company del Doctor i ahir ens ho va confirmar la BBC; l’actor interpretarà a un personatge anomenat Graham. Però no estaran sols, els hi acompanyaran Ryan (Tosin Cole) i una noia jove anomenada Yasmin (Mandip Gill).

A més, es presenta a l’actriu Sharon D. Clarke com un personatge que torna del passat i de la que no s’han donat més detalls.

Sharon D. Clarke, actriu freqüent de la Sèrie 11 de Doctor Who

Si Chris Chibnall (com a nou guionista principal i productor executiu de Doctor Who a partir de la Sèrie 11), ja va prendre una decisió atrevida elegint per primera vegada una actriu per a interpretar el personatge del Doctor, ara ens trobem una nova configuració de tripulants de la TARDIS que no és l’habitual de Doctor-company.  En aquest cas, s’han elegit dos companys i una companya; un grup multicultural i d’edats diverses.

A la presentació, Chris Chibnall ha afirmat: “La nova Doctora necessitarà nous amics. Estem encantats de poder donar la benvinguda a la Mandip, en Tosin i en Bradley a la família de Doctor Who. Són tres dels actors més brillants de Gran Bretanya i estem impacients de veure’ls en noves aventures junt amb el Doctor de Jodie Whittaker. També s’unirà a la sèrie Sharon D. Clarke.

Bradley Walsh es confessa com un gran fan de Doctor Who i recorda veure els episodis de William Hartnell com el Primer Doctor, petrificat darrere el sofà la majoria de vegades. Afirma que està molt emocionat de treballar a Doctor Who en aquesta nova etapa.

Jodie Whittaker opina que és un equip de somni i està molt emocionada de compartir aquesta gran aventura amb Mandip, Tosin i Bradley.

A les seves primeres declaracions, tant Mandip Gill com Tosin Cole, amics de fa temps que han compartit repartiment a la sèrie Hollyoacks, troben molt emocionant treballar junts. Madip afegeix que aquest és un paper que li semblava inabastable i que, durant les primeres setmanes, no es podia creure que l’havia aconseguit. Està emocionada perquè és una feina molt diferent a la dels seus anteriors treballs. Els dos actors són feliços de formar part de la gran família que és Doctor Who.

A més, s’ha confirmat per part de la BBC que el format de la temporada canviarà; allargaran cada episodi fins als 50 minuts però n’escurçaran el nombre a 10, enlloc dels 13 habituals. La Sèrie 11 de Doctor Who començarà a enregistrar-se en les properes setmanes i s’espera la seva estrena per la tardor de 2018.

Què us semblen aquests nous companys per la Jodie Whittaker i el seu Tretzè Doctor?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada